Scrum Master

Help teams en organisaties waardengedreven te worden

De rol van Scrum Master wordt vaak onderschat. Naast dat je als Scrum Master heel goed moet weten hoe Scrum werkt, moet je ook helder hebben wat het Agile gedachtengoed is, je moet dit over kunnen dragen en moet je het team weten te motiveren. Tijdens deze training Scrum Master gaan we naast de theorie aan de slag met de praktijk. Zo ken je de stof niet alleen, maar kun je hem ook echt toepassen!

Investering, all-in (excl. BTW)

€ 1.495,-

Duur van de training

2 dagen
​(+ 3 maanden persoonlijke begeleiding)

Locatie

Diverse locaties

STARTDATA EN LOCATIE

Scrum Master worden?

De rol van Scrum Master is enorm diverse. Je moet in staat zijn verschillende houding aan te nemen, te kunnen motiveren, overtuigen en daarnaast het Scrum proces blijven volgen. Dat leer je niet door alleen een boek te lezen. Gelukkig heb je deze praktijkgerichte Scrum Master training gevonden!

Duur & locatie

De training Scrum Master duurt 2 dagen (9.00 tot 16.30). Uiteraard zijn koffie, thee en lunch inbegrepen.

De trainingen vinden plaats op onze trainingslocaties in Amsterdam, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

STARTDATA PER LOCATIE

Jouw investering

De investering voor deze training is slechts € 1.495,-(excl. BTW). Dat is inclusief trainingsmateriaal en arrangement kosten. 

RESERVEER JOUW PLEK

Dit ga je leren

Wij geloven in leren door te doen. Daarom wisselen we theorie af met veel oefenen en voorbeeldcasussen. In de training gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • De Agile principes waar Scrum op gebaseerd is

  • De waardes die binnen Scrum belangrijk zijn

  • De begrippen en rollen binnen Scrum

  • Het Scrum proces en de gebeurtenissen

  • Verantwoordelijkheden binnen Scrum


Daarnaast ga je de verschillende houding van de Scrum Master ontdekken en leren hoe je dit op een goede manier toe moet passen.

Voor wie is deze training?

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Uiteraard vragen we je wel de Scrum Guide voor de training goed door te nemen. Dit zorgt ervoor dat je een goede basis hebt en we het maximale uit deze training kunnen halen.

Ben je niet zo'n lezer maar wil je toch de basis hebben? Overweeg dan onze training Dit is Scrum. In 1 dag leer en ervaar je hoe het is om in een Scrum team te werken.

3 maanden begeleiding

Wij zien de training tot Scrum Master als het halen van je theorie examen voor je rijbewijs. Je kent alle stof maar dat betekent niet dat je dit in de praktijk ook direct goed kunt toepassen. Daarom gaan we een stap verder. Naast deze 2 daagse training krijg je ook een 1-op-1 coaching sessie waarin we naar jouw specifieke situatie gaan kijken en kun je in de 12 weken na de training gebruik maken van onze groepscoaching waarin we kijken naar de uitdagingen waar jij als Scrum Master tegenaan loopt.

Training Scrum Master

Reserveer direct!

Plan direct jouw training Scrum Master via de knop hieronder. Je ziet dan direct wanneer en waar de eerste volgende training gepland staat!

RESERVEER DIRECT

InCompany? Natuurlijk kan dat!

Deze training bieden we ook inCompany aan. Super interessant wanneer je met een transformatie bezig bent en een grotere groep medewerkers wilt opleiden tot Scrum Master. Zijn er ook medewerkers die minder bekend zijn met Scrum? Kijk dan ook eens naar de training Dit is Scrum, een leuke interactieve introductietraining. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK