Product Owner

Van idee naar echte waarde

De juiste prioriteit bepalen van de stories. Stakeholder management. Backlog beheer. Zomaar wat taken waar een Product Owner dagelijks mee bezig is. Dingen die je leert door ze echt te doen. Deze training Product Owner gaat daarom verder dan alleen de trainingsdagen. Je leert de theorie uiteraard, maar daarna gaan we verder met de praktijk. 

Investering, all-in (excl. BTW)

€ 1.495,-

Duur van de training

2 dagen
​(+ 3 maanden persoonlijke begeleiding)

Locatie

Diverse locaties

STARTDATA EN LOCATIE

Word Product Owner

De Product Owner zorgt ervoor dat het team echte waarde kan leveren. Dat de juist dingen gedaan worden en de klant het maximale resultaat haalt. Onze training zorgt dat jij klaar bent voor deze taak en ondersteunt je dit goed te doen.

Duur & locatie

De training Product Owner duurt 2 dagen (9.00 tot 16.30). Uiteraard zijn koffie, thee en lunch inbegrepen.

De trainingen vinden plaats op onze trainingslocaties in Amsterdam, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

STARTDATA PER LOCATIE

Jouw investering

De investering voor deze training is slechts € 1.495,-(excl. BTW). Dat is inclusief trainingsmateriaal en arrangement kosten. 

RESERVEER JOUW PLEK

Dit ga je leren

Wij geloven in leren door te doen. Daarom wisselen we theorie af met veel oefenen en voorbeeldcasussen. In de training gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • De Agile principes waar Scrum op gebaseerd is

  • De waardes die binnen Scrum belangrijk zijn

  • De begrippen en rollen binnen Scrum

  • Het Scrum proces en de gebeurtenissen

  • Verantwoordelijkheden binnen Scrum


Na deze basis gaan we samen aan de slag om de verschillende houdingen die je als Product Owner aan moet nemen, te oefenen. We gaan kijken naar stakeholder management en geven je handvatten je backlog goed te beheren.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor jou als je aan de slag wilt als Product Owner of deze rol nog beter wilt uitvoeren. 


Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Uiteraard vragen we je wel de Scrum Guide voor de training goed door te nemen. Dit zorgt ervoor dat je een goede basis hebt en we het maximale uit deze training kunnen halen.

Ben je niet zo'n lezer maar wil je toch de basis hebben? Overweeg dan onze training Dit is Scrum. In 1 dag leer en ervaar je hoe het is om in een Scrum team te werken.

3 maanden begeleiding

Wij zien de training tot Product Owner als het halen van je theorie examen voor je rijbewijs. Je kent alle stof maar dat betekent niet dat je dit in de praktijk ook direct goed kunt toepassen. Daarom gaan we een stap verder. Naast deze 2 daagse training krijg je ook een 1-op-1 coaching sessie waarin we naar jouw specifieke situatie gaan kijken en kun je in de 12 weken na de training gebruik maken van onze groepscoaching waarin we kijken naar de uitdagingen waar jij als Product Owner tegenaan loopt.

Reserveer direct!

Plan direct jouw training Dit is Scrum via de knop hieronder. Je ziet dan direct wanneer en waar de eerste volgende training gepland staat!

RESERVEER DIRECT

InCompany? Natuurlijk kan dat!

Deze training bieden we ook inCompany aan. Super interessant wanneer je met een transformatie bezig bent en een grotere groep medewerkers wilt opleiden tot Product Owner. Zijn er ook medewerkers die minder bekend zijn met Scrum? Kijk dan ook eens naar de training Dit is Scrum, een leuke interactieve introductietraining. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK