Dit is Scrum

De leukste Scrum training van Nederland

Dit is Scrum is een training waarmee je op een leuke, interactieve manier aan de slag gaat met Scrum. Je leert in 1 dag wat Scrum is, wat je ermee kunt en hoe het werkt. Niet door een dag naar een trainer te luisteren maar door echt aan de slag te gaan. Het eindresultaat is altijd weer verrassend.

Investering, all-in (excl. BTW)

€ 349,-

Duur van de training

1 dag

Locatie

Diverse locaties

STARTDATA EN LOCATIE

Wat is Scrum?

Scrum helpt je om sneller betere resultaten te bereiken. Het vergroot de klantgerichtheid en zorgt voor meer werkplezier in teams. Het Scrum framework is toepasbaar voor zowel stabiele teams als op projectbasis.

Duur & locatie

De training Dit is Scrum duurt 1 dag (9.00 tot 16.30). Uiteraard zijn koffie, thee en lunch inbegrepen.

De trainingen vinden plaats op onze trainingslocaties in Amsterdam, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

STARTDATA PER LOCATIE

Jouw investering

De investering voor deze training is slechts € 349,-(excl. BTW). Dat is inclusief trainingsmateriaal en arrangement kosten. 

RESERVEER JOUW PLEK

Dit ga je leren

Wij geloven in leren door te doen. Daarom wisselen we theorie af met veel oefenen en voorbeeldcasussen. In de training gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • De Agile principes waar Scrum op gebaseerd is

  • De waardes die binnen Scrum belangrijk zijn

  • De begrippen en rollen binnen Scrum

  • Het Scrum proces en de gebeurtenissen

  • Verantwoordelijkheden binnen Scrum

Voor wie is deze training?

Iedereen die nieuwsgierig is naar wat Scrum voor zijn of haar werk kan betekenen. Je staat open voor een andere manier van samenwerken in teams en wilt weten hoe je daar zelf het verschil in kunt maken. Je bent natuurlijk nieuwsgierig hoe Scrum in een omgeving van zelfsturing past!

Reserveer direct!

Plan direct jouw training Dit is Scrum via de knop hieronder. Je ziet dan direct wanneer en waar de eerste volgende training gepland staat!

RESERVEER DIRECT

InCompany? Natuurlijk kan dat!

Deze training bieden we ook inCompany aan. Een vliegende start voor een nieuw Scrum team of als teambuilding voor een team dat nog niets met Scrum doet. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag een passende oplossing te vinden en leuke dag te organiseren. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK