Alleen ga je snel, samen kom je ver

Een beetje een cliché zin misschien, maar daardoor zeker niet minder waar! Samenwerken en zo onze impact vergroten is één van onze eigen kernwaarden. Wij zijn dan ook erg trots om samen te werken met een aantal fantastische organisaties.
Hieronder vind je meer informatie over onze gewaardeerde partners.

ICTVALLEY

ICTValley is een samenwerkingsverband van ICT-bedrijven in de regio FoodValley. Binnen ICT Valley draait het om samenwerking in de FoodValley-regio, waarbij ICT-bedrijven, onderwijsinstellingen en alle ICT-professionals die in de sector werkzaam zijn betrokken zijn.

Bekijk de website

OVO Wageningen

OVO Wageningen is een groep van regionale ondernemers uit diverse bedrijfstakken die zich hebben verenigd om zichzelf en daarmee ons bedrijf te ontwikkelen. OVO Wageningen is naast een mooie netwerk club, ook een enorme bron van inspiratie en kennis,


Bekijk de website

Loopbaan Guru & Training Guru

"Waarom moeilijk als het samen kan", een loopbaan training en coaching bureau met die slogan past per definitie bij ons natuurlijk! Een enorm mooie aanvulling voor FindingPurpose waarmee we nog beter kunnen voldoen aan onze duurzaamheid doelen voor eerlijk werk en economische groei!

Bekijk de website

TACS Informatisering

TACS ziet de mens als belangrijkste succesfactor binnen organisaties. Voor hun is dat de basis voor al hun werving, selectie en detachering-werk. Wij kunnen ons helemaal vinden in deze waarden van TACS en zijn dan ook trots dat wij samen met TACS de Scrum, Scrum Master en Product Owner trainingen mogen aanbieden.

Bekijk de website

BCN

BCN Biedt ons prachtige locaties voor onze trainingen en workshops. Met locaties verdeeld door heel Nederland is dit voor ons een heel fijne partner om mee samen te werken. Wij worden door BCN ontzorgd in alles om de trainingen heen, waardoor wij ons kunnen op de training zelf kunnen focussen!

Bekijk de website

neWings

neWings helpt ondernemers te groeien naar de volgende stap in hun bedrijf door een (meerjarige)-exitstrategie te ontwikkelen. Samen met neWings brengen we de waarde en de waarden van een bedrijf bij elkaar. Hierdoor ontstaat groei, impact en waarde.

Bekijk de website

Sociocracy For All

"Providing the structure to build a better future by helping world changing projects get into action". Deze slogan maakt heel duidelijk waar Sociocracy For All voor staat. Wij dragen daar ons steentje aan bij door het gedachtengoed in te zetten en naar het Nederlands te vertalen. Sociocracy For All is voor ons een enorme bron aan kennis en inspiratie om organisaties waardengedreven te maken.

Bekijk de website

Sociocracy 3.0

Sociocratie 3.0 is een gratis sociale technologie voor groeiende flexibele en veerkrachtige organisaties. Het combineert het Agile gedachtengoed met het Sociocratische gedachtengoed. Een combinatie waar wij volledig achter staan! Voor ons een bron van kennis en ervaring die we graag helpen verspreiden met Nederlandse vertalingen.

Bekijk de website