Vul dit formulier in om jouw bedrijf klaar te maken voor de groei van de toekomst

Maak deze afspraak alleen als je:

  • Weer controle wilt over je bedrijf
  • Teveel ballen in de lucht moet houden
  • Jouw bedrijf klaar wilt maken voor toekomstige groei

Vragen die we vaak gesteld krijgen

Jazeker! Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We zijn erg gedreven om jou verder te helpen met jouw bedrijf. We zullen het dan ook niet laten om tijdens dit gesprek meteen met advies te komen. Ook handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zullen we niet voor onszelf houden. Dus eigenlijk heel eenvoudig: we maken dit gesprek zo waardevol voor je, dat je zelf direct aan de slag kunt om jouw bedrijf wendbaar en waardengedreven te maken. Wil je daar onze hulp bij hebben, dan mag je ons natuurlijk altijd inschakelen!

Als alles helemaal naar wens gaat is dit gesprek niet zo geschikt. Hoewel wij natuurlijk van succesverhalen genieten, is het voor jou niet zo waardevol om die met ons te delen. Maar om heel eerlijk te zijn: je bent niet op deze pagina terecht gekomen als alles helemaal naar wens verloopt. Waarschijnlijk zijn er dingen die toch minder goed lopen dan je zou willen. In dit geval kan dit gesprek wel eens heel waardevol voor je zijn! Het zou zomaar kunnen dat we jou net die ene tip geven of dat handvat waar jij weer helemaal mee verder kunt.

Een heel begrijpelijke vraag! Je komt op geen enkel maillijst wanneer je dit formulier invult. De gegevens die je hier achterlaat gebruiken we slechts voor 1 doel: de meeting die we op deze pagina plannen. Als uit het gesprek blijkt dat het wellicht handig is om je aan te melden voor onze informatieve nieuwsbrieven, kunnen we dat ter plekke nog beslissen.

Eerlijk is eerlijk, we vragen niet om je gegevens om daar helemaal niets mee te doen. Wel willen we super transparant zijn over wat we er wel mee doen. Na het invullen van het formulier ontvang je van ons 3 e-mails: 1. Een bevestiging van onze afspraak. Daarin staat naast de datum en tijd ook het linkje naar onze online meeting omgeving. 2. Een mail ter voorbereiding op onze afspraak. Wat vragen waar je vast over na kunt denken zodat we het gesprek zo waardevol mogelijk kunnen maken. 3. Een mail, vlak voor de afspraak, zodat we nog even herinnert worden en allebei aanwezig zijn. En dat is het. Geen marketing mail, sales mail of iets dergelijks, enkel 3 berichten die betrekking hebben op de afspraak die we ingepland hebben.

Daar kunnen we ook heel transparant over zijn. Dat doe ik niet. Ik geloof daar niet zo in. Ten eerste omdat het zoveel gebruikt wordt dat het een onecht gevoel oproept. Ten tweede omdat ik weet wat onze dienstverlening jou op gaat leveren. Wat we wel vaak zien, is dat na het gesprek, de deelnemer zelf met de vraag komt hoe wij ze verder kunnen helpen. Het uiteindelijke aanbod wat we dan doen, ligt vaak veel verder af van wat we tijdens een eerste gesprek hadden kunnen bedenken.