Onze Verandermanagement Diensten

Wij helpen organisaties om hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten door middel van waardengedreven verandermanagement. Onze diensten zijn op maat gemaakt en afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Ontdek hieronder onze vier belangrijkste diensten: trainingen, workshops, coaching en consultancy.

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Trainingen

Onze trainingen zijn ontworpen om jou en je team de basisprincipes van waardengedreven verandermanagement bij te brengen. We bespreken de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en hoe ze kunnen worden geïntegreerd in jouw bedrijfsstrategie en cultuur. Onze interactieve en praktijkgerichte benadering zorgt ervoor dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in jouw organisatie. Hierbij gaan we uit van bestaande werkwijzen op het gebied van wendbaar werken.

ONZE TRAININGEN
Consultancy van FindingPurpose

Workshops

Onze workshops zijn gericht op het ontdekken en ontwikkelen van de kernwaarden van jouw organisatie, geïnspireerd door de SDG's. In deze sessies werken we samen met jouw team om de waarden te identificeren die je organisatie onderscheiden en hoe deze kunnen worden gebruikt om positieve veranderingen te stimuleren en echte impact te maken.
ONZE WORKSHOPS

Coaching

Onze coaching diensten bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor leiders en managers die hun organisatie willen leiden naar een waardengedreven toekomst. Onze coaches helpen je om de juiste mindset en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om effectief veranderingen te implementeren en te managen.

ONS COACHING AANBOD

Consultancy

Deskundig advies voor een succesvolle verandermanagement strategie

Onze consultancy diensten bieden deskundig advies en begeleiding op maat voor organisaties die zich willen richten op waardengedreven verandermanagement. We werken nauw samen met jou en je team om een strategie te ontwikkelen die past bij jouw unieke situatie, uitdagingen en doelen, altijd met de focus op de 17 SDG's.

MEER OVER CONSULTANCY

Maak jouw organisatie waardengedreven met FindingPurpose

Ben je klaar om jouw organisatie om te vormen tot een waardengedreven organisatie die écht impact maakt? Neem contact op met ons team bij FindingPurpose en ontdek hoe onze diensten je kunnen helpen om positieve verandering te realiseren.

Plan een strategiegesprek

Waarom kiezen voor FindingPurpose?

Ervaren professionals met een passie voor verandering

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in verandermanagement, duurzaamheid en bedrijfsontwikkeling. Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van hun potentieel en het creëren van een betere toekomst voor iedereen.

Op maat gemaakte oplossingen voor jouw unieke situatie

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke doelen en uitdagingen. Samen vinden we de beste aanpak om jouw organisatie waardengedreven te maken en bij te dragen aan de SDG's.

Praktijkgerichte aanpak met meetbare resultaten

We geloven in een praktijkgerichte aanpak, waarbij we werken met jouw team om tastbare resultaten te behalen. Onze methodes zijn ontworpen om direct toepasbaar te zijn in jouw organisatie, zodat je snel vooruitgang kunt boeken en meetbare impact kunt maken.

Neem de eerste stap richting een waardengedreven organisatie

Als je klaar bent om jouw organisatie te transformeren en een positieve impact te maken op de wereld, neem dan contact op met ons team bij FindingPurpose. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een succesvolle en duurzame toekomst.