Trainingen, Consultancy en Coaching

Ons hart gaat er sneller van kloppen. Jou helpen een waardengedreven organisatie te worden. Wij zetten onze kennis in om jou en jouw medewerkers te trainen, te adviseren en te coachen. Op die manier helpen we jou de juiste cultuur in je organisatie te krijgen. Hoe we dat doen? Lees dan vooral verder op deze pagina of plan een kennismakingsgesprek in via de knop hieronder.

IK WIL KENNISMAKEN

Trainingen

Wij bieden verschillende (Scrum) trainingen aan. Na het volgen van deze trainingen kun je de eerste stappen zetten naar een waardengedreven organisatie. De kennis uit deze trainingen helpt je beter begrip en betere grip te krijgen op zelforganisatie en autonomie van teams binnen je bedrijf.

Training: Dit is Scrum

In deze leuke, interactieve, training leer je in 1 dag wat Scrum is en hoe je ermee kunt werken. Deze training kenmerkt zich vooral door veel doen! 

BEKIJK TRAINING

Training: Product Owner

Ontdek wat het vak van Product Owner inhoud en bereid je voor op het wereldwijd erkende PSPO-I examen van Scrum.org.

PRODUCT OWNER

Training: Scrum Master

De rol van Scrum Master wordt op steeds meer plekken gevraagd. Bereid je voor op het wereldwijd erkende PSM-I certificaat.

SCRUM MASTER
Consultancy van FindingPurpose

Consultancy

Een waardengedreven organisatie word je natuurlijk niet door het volgen van een Scrum training. Daar komt veel meer bij kijken. Daarom bieden wij naast Scrum training ook Agile consultancy. Focus voor ons is hierbij de balans tussen Agile doen en Agile zijn. Deze balans is cruciaal voor het succes van iedere organisatie die waardengedreven vooruit wil.

MAAK KENNIS
OVER AGILE

Coaching

Vasthouden aan je waarden, zelfs als het even tegen zit. Daar zit vaak de uitdaging. In die gevallen wil je graag met iemand in gesprek kunnen. Iemand die je de juiste vragen stelt waardoor je met je eigen antwoorden verder kunt. Voor die situaties is ons coaching programma in het leven geroepen. Voor een vast bedrag per maand kun je al je vragen aan ons kwijt.

MAAK EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK