Onze boeken

Kennis delen we niet alleen via onze blogs en socials. Sommige kennis verdiend het gewoon om gedrukt te worden. Op deze pagina vind je de boeken die wij zelf geschreven hebben of waar we aan meegewerkt hebben.

Al doende leert men, de veelzijdigheid van Scrum

Al doende leert men

Scrum, dat doen ze bij IT toch? Dat klopt, maar het beperkt zich daar zich niet tot! Scrum is prima in te zetten in veel verschillende vakgebieden. In dit boek nemen we je mee in de veelzijdigheid van Scrum. Zo ontdek je dat het enorm goed werkt buiten de IT. Denk aan marketing, HR, maar ook het onderwijs.

Introductie Sociocratie

Dit introductie boekje Sociocratie geeft inzicht in Sociocratie. Het legt de concepten van consent, kringen en rollen uit en geeft een goede basis om met Sociocratie als zelfsturing methode te starten. Sociocratie werkt ook heel goed samen met de Agile mindset en gebruiken.


Vul hieronder jouw gegevens in en we sturen het boek introductie sociocratie direct naar je toe!

Introductie Sociocratie
Quick Start Guide Scrum

Quick start guide Scrum

Met Scrum aan de slag maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is dit het boek wat je zoekt. En het mooiste? Je kunt hem gewoon gratis downloaden ook! Dit boek legt precies uit wat Scrum is en hoe je het voor je eigen bedrijf in kunt zetten. To-the-point en praktisch.


Vul hieronder jouw gegevens in en we sturen het boek Quick Start Guide Scrum direct naar je toe!